Even duidelijk zijn.

In deze blogpost leggen we even piekfijn uit waar we allemaal mee bezig zijn geweest en wat jij daar als klant aan hebt.

Verbeteren

We zijn met Rabble Rabble continue aan het werk om onze dienstverlening te verbeteren. We zijn soms zelfs zoveel bezig met verandering en innovatie, dat we onze klanten wel eens vergeten te vertellen waar we allemaal mee bezig zijn. Vandaar even een update, zodat je weer op de hoogte bent.

Wat zijn jullie allemaal aan het doen jongens?

Er is in het afgelopen jaar veel veranderd. Het vertrek van (onze) Bas als compagnon, een andere naam, een andere visuele stijl en zelfs een andere voertaal op onze website (yes, we know, de NL versie is al in de maak) en social-media. Al met al hebben deze veranderingen behoorlijk wat impact gehad op onze interne processen, met als gevolg dat onze focus in de afgelopen maanden ook vooral op deze interne processen gericht was.

De processen zijn inmiddels weer lekker op de rit en we gaan er weer met een gezonde dosis energie tegenaan.

Maar goed, zover niets nieuws. Wat hebben die veranderingen nou teweeg gebracht. Wat is er veranderd voor onze klanten? Wat is hetzelfde gebleven? Waar kan ik jullie voor bellen? Nou laat ik met beginnen met wat niet veranderd is:

We ontwikkelen nog steeds spraakmakende merken voor MKB en we verbinden die merken nog steeds met mensen, door kneiter vette marketingcampagnes.

 

 

Oké so far so good. Dus ik kan jullie nog steeds bellen als ik een nieuw merk wil starten, mijn klanten beter wil bereiken of een nieuw product in de markt wil knallen?

Jazeker! Wat je daarbij misschien wil weten is dat wij merkontwikkeling en -activatie ALTIJD strategisch benaderen. Wij maken dus niet alleen mooie plaatjes, maar gaan samen opzoek naar jouw gewenste positionering en bedenken de beste manier om die positionering te bereiken.

Verzorgen jullie dan ook nog de fotografie en video en zo?

Nou hier hebben we de eerste verandering te pakken. Omdat wij ons vooral willen richten op het behalen van jouw marketingdoelen vinden wij het belangrijk dat onze volledige focus daar ligt. We hebben daarom besloten om productie over te laten aan onze (vaste) partners. Wij zorgen nog steeds voor de visuele stijl en het overbrengen van de boodschap, maar je zult ons niet meer met een camera of een drone op locatie zien. Dat doen we overigens al een hele tijd niet meer zelf en als het goed is heb je daar nog niet veel van gemerkt.

En social-media dan, dat doen jullie toch ook?

Dat is verandering twee. Wij zien social-media als iets wat ook echt social moet zijn. Wij denken dus graag mee over de boodschap die je over wilt brengen, het kanaal waarop jij jouw klanten kunt vinden en het type content dat daar bij past. Wat wij echter niet meer doen is het beheer van social-media. Puur omdat wij vinden dat communicatie op social-media een authentiek “gesprek” moet zijn tussen klanten en merken.

Oké helder, verder nog nieuws?

Jazeker! Omdat wij willen blijven vernieuwen en verbeteren zijn wij ons gaan verdiepen en specialiseren in innovatie-methodieken. En dan met name op hoe je die methodieken kunt toepassen om MKB te helpen groeien en ontwikkelen. Door middel van deze innovatie-methoden hebben we voor (en samen met) onze klanten nieuwe businessmodellen ontwikkeld, online klantbeleving verbeterd, de samenwerking tussen interne afdelingen nieuw leven in geblazen, een nieuwe app gelanceerd en marketingafdelingen voorzien van nieuwe skills en systemen om effectiever zelfstandig te werken.

Nieuwe propositie.

Innoveren is voor onze klanten van onschatbare waarde gebleken. Daarom hebben wij een nieuwe propositie ontwikkeld waarmee wij MKB teams enerzijds begeleiden bij innovatietrajecten en anderzijds opleiden om zelfstandig, continue bij te kunnen dragen aan innovatie en ontwikkeling van de organisatie.

Maar wat doen jullie dan?

Wij helpen MKB ontwikkelen door middel van innovatie gedreven groeitrajecten en trainingen.

merkontwikkeling & -beleving.

strategische marketing & groei.

innovatietrajecten & -trainingen.

 

Vanaf dit moment zul je dus (mocht je onze blogs en insights volgen) merken dat de onderwerpen die we aanhalen als volgt verdeeld zijn:

Mies neemt je mee op reis door alle ins en outs van branding en merkbeleving.

Bouke laat zien hoe je met innovatie gedreven groeitrajecten toewerkt naar een positionering die ervoor zorgt dat je relevant blijft als organisatie.

Bram geeft je inzicht in hoe jij als MKB ondernemer of team gemakkelijker en met minder risico kunt innoveren.

Op de hoogte blijven?

Wil je meer weten over innovatie of heb je hulp nodig bij de ontwikkeling van innovatie binnen jouw bedrijf? Get in touch.

Get in touch

Call us Mail us